Anne Hartman schildert aan Koffietijd

Over Anne Hartman

Ik ben geboren in de stad Groningen en sinds mijn 29ste woonachtig in het mooie Twentse land. Door mijn werk kwam ik hier terecht en woon nu alweer jaren in Almelo. Mijn interesse voor kunstschilderen is er altijd geweest en vaak dacht ik “dit zou ik ook wel willen leren”. Bij toeval kwam ik in contact met de schildersclub De Peinturisten die me uitnodigde om eens langs te komen en te kijken of het iets voor me was en het te proberen. Sinds oktober 2011 ga ik er elke week met plezier naar toe.

Stillevens hebben mijn voorkeur. Het is de eenvoud en de rust die het uitstraalt. Ook gaat mijn belangstelling uit naar dieren en portretschilderen. Dit heeft te maken met het perfectionisme dat in me zit. Maar ook een prachtig landschap kan me boeien.

Bekijk hier een korte portfolio video van mijn schilderijen (tot aan oktober 2015).

Of bekijk mijn werk op de site van mijn schildersclub De Peinturisten.

Anne Hartman viert verjaardag tijdens schilder expositie Almelo
Anne Hartman viert zijn verjaardag tijdens een schilder expositie in Almelo 27 augustus 2016.
Anne Hartman tijdens schilder expositie in Almelo 2015
Anne Hartman tijdens schilder expositie in Almelo 2015
Anne Hartman tijdens de kerstmarkt in Almelo 2015
Anne Hartman tijdens de kerstmarkt in Almelo 2015